5 февр. 2017 г., 05:55

Бащинските сълзи 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
375 0 0

А неговите сълзи 
болят повече от твоите,
пронизват сърцето  ти 
с остър нож.

 

А думите неосъзнати,
казани от неговата уста, 
съсипват и малката 
ти надежда за света. 

 

© Павлина Пенкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??