5.02.2017 г., 5:55 ч.

Бащинските сълзи 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
359 0 0

А неговите сълзи 
болят повече от твоите,
пронизват сърцето  ти 
с остър нож.

 

А думите неосъзнати,
казани от неговата уста, 
съсипват и малката 
ти надежда за света. 

 

© Павлина Пенкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??