13 мар. 2008 г., 22:48

* * * 

  Поэзия » Другая
713 0 2

Чакам някого в дъжда,

не зная кога и откъде ще дойде.

Нямам право да тъжа-

пред мен е пътят, водещ към живота.

 

Път, изпълнен с лъчезарни капки,

медена роса,

топлината на искрящо слънце

върху моите нозе.

 

Аз чакам от мрака

някой да ме изведе,

някой слънчев ден

да стопли моето сърце.

© Паулина Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??