28 мая 2010 г., 08:02

*** 

  Поэзия
637 0 1

Аз знам какво е самотата,

повярвай ми, добре го зная.

Дори сред много хора съм сама

и болката каква е зная.

 

Да нямаш нищо също знам какво е,

аз също нямам нищо в този свят.

Да си изгубил вярата в живота,

по дяволите и това го знам.

 

Ненужна никому и неразбрана,

това е моята съдба.

Крещя, но никой не ме чува.

Повярвай ми, приятелко,

аз знам какво е самота.

© Звезделина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??