Аз знам какво е самотата,
повярвай ми, добре го зная.
Дори сред много хора съм сама
и болката каква е зная.
Да нямаш нищо също знам какво е,
аз също нямам нищо в този свят.
Да си изгубил вярата в живота,
по дяволите и това го знам.
Ненужна никому и неразбрана,
това е моята съдба.
Крещя, но никой не ме чува.
Повярвай ми, приятелко,
аз знам какво е самота.
© Звезделина Василева All rights reserved.