7 февр. 2010 г., 12:12

* * * 

  Поэзия » Любовная
920 0 0

А ти си различен

Очите различни...

Словата различни…

Дори различно сърцето ми с тебе тупти...

Обичам те нежно

Така различен красив...

Ти си вкусът на нежност и свян... макар понякога да си доста припрян...

Като сол във очите и захар в сърцето...

Аз твоя ще съм завинаги а ти мой ли ще си

Затварям аз очи

И виждам образа ти в тъмнината

Небето гледа ме сега

Навън грее нашата луна и гледа ни съвсем сама.

Прошепвам ти обичам те...

Защото ти открадна моето сърце...

Усещам мирис на любов...

Две думи изречени от моята уста ОБИЧАМ ТЕ ако трябва ще крещя... 

защото най-искрена съм във това 

© Петя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??