23 авг. 2008 г., 19:28

* * * 

  Поэзия
549 0 3
дните идват при мен
оставят маските си в някой ъгъл на сърцето ми
и се стопяват в нищото
старият дядо припаднал в тоалетната
момчето с прерязани вени и два литра кръв на пода на банята
самота
хора с осакатени души
леля Станка
полудяла след като дъщеря и починала
вечно с торбите с боклук
Маринчо опикан в някой вход
Всички ние захвърлили истината
забравили как се обича
забравили за
синьото небе
свободата

© Атанас Панчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??