26 мар. 2011 г., 14:20

Беда 

  Поэзия
417 0 0

Пиша ти в момент на беда,

когато силата ми безсрамно тъпчат.

До мен се моли сива самота,

птиците да не си отиват.

 

Пиша ти, преди да те сънувам,

боготворя думите, в които вярваш.

Търся свобода - облаци рисувам,

но ти едва ли някога ще разбереш...

© Нели Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??