9 нояб. 2017 г., 11:06

Бекяр за кяр 

  Поэзия » Эпиграммы
715 0 1

Тръгна бекяр по чужбина за кяр,

имал зарар от комар и от зар.

Тръгна в кошмар — кога Тодор бе цар,

върна се стар — на гаргара и цяр.

© Владимир Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??