Nov 9, 2017, 11:06 AM

Бекяр за кяр 

  Poetry » Epigrams
717 0 1

Тръгна бекяр по чужбина за кяр,

имал зарар от комар и от зар.

Тръгна в кошмар — кога Тодор бе цар,

върна се стар — на гаргара и цяр.

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??