9 nov 2017, 11:06

Бекяр за кяр 

  Poesía » Epigramas
716 0 1

Тръгна бекяр по чужбина за кяр,

имал зарар от комар и от зар.

Тръгна в кошмар — кога Тодор бе цар,

върна се стар — на гаргара и цяр.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??