13 дек. 2013 г., 22:02

Бели снежинки пак танцуват 

  Поэзия
655 0 0

Бели снежинки пак танцуват

светът в бяла премяна е сега,

в мен е студено, ледено и тихо

замръзнало е сърцето...

 

Колко по-прост е светът в бяло -

залъгващ, омайващ...

Подканящ да мечтаем – пак като деца,

но сега знаем как боли от това..

 

Бели снежинки пак танцуват

безспирно, ефирно...

Напомнят за време преживяно,

отдавна забравено, ала време безгрижно...

© Бинназ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??