18 нояб. 2017 г., 09:30

Белият приказен град... 

  Поэзия
736 1 6

Белият приказен град
искам отново да зърна.
Белият приказен град
лято със спомени върна.

В белия приказен град
блеснали каменни къщи.
Из белия приказен град
скитат мечтите ми същи.

Белият приказен град
сенки отминали спира.
Мрачен е родният град, 
с белите нощи умира.

© dreamsinrhymes Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??