Белият приказен град
искам отново да зърна.
Белият приказен град
лято със спомени върна.
В белия приказен град
блеснали каменни къщи.
Из белия приказен град
скитат мечтите ми същи.
Белият приказен град
сенки отминали спира.
Мрачен е родният град,
с белите нощи умира.
© dreamsinrhymes All rights reserved.