16 окт. 2007 г., 14:39

Белязана с любов 

  Поэзия
884 0 8
Белязана съм с обич като птица,
да търся свойте  сини  брегове.
Да идвам, после  да отлитам,
да преоткривам извора на своето сърце.

Белязана съм с обич  да мечтая.
Със песен да извиквам бурята - Любов!
Да те прегръщам като огън,
без да те изгарям.
Да те усещам сред звездите като зов.

Белязана съм с обич да  те чакам -
с криле  от песенна   любов.
Душата ми завий със вяра.
Това съм аз - белязана с Любов.
 

© Дилианна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??