Не останаха думи неказани,
непогалени звездни мечти,
всички мисли сега са белязани
от две сродни човешки души.
Няма скрити затворени пътища
и потайни солени вълни,
даже кратките приказни сънища
си говорят със сънни очи.
Във едно бият нежно сърцата ни,
а душите в блаженство горят,
всяка дума блести по лицата ни,
а годините бързо летят.
© Наташа Басарова Все права защищены
С обич!