Dec 29, 2008, 7:16 PM

Белязани 

  Poetry
1263 0 29

Не останаха думи неказани,

непогалени звездни мечти,

всички мисли сега са белязани

от две сродни човешки души.

 

Няма скрити затворени пътища

и потайни солени вълни,

даже кратките приказни сънища

си говорят със сънни очи.

 

Във едно бият нежно сърцата ни,

а душите в блаженство горят,

всяка дума блести по лицата ни,

а годините бързо летят.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??