26 июл. 2007 г., 21:50

Белязваща любов 

  Поэзия
1015 0 21
Разчорлени, долюбват се тревите
с последните останали капчуци.

Невинни до прозрачност са следите

от сенокос и пеещи каруци.


Дъждът нанизва капки в броеници,
плете чеизи рехави и чисти.
Превръща в ласки мокрите плесници
и сресва нежно миглите сребристи.

..........................


В безпаметна отдаденост, дъждовни,
прибързано долюбват се  тревите.
Несподелени, жадни и греховни,
капчуци от любов браздят душите...


26.07.2007 г.
Дарина Дечева

 

© Дарина Дечева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??