4 февр. 2008 г., 19:42

Беше... 

  Поэзия » Любовная
642 0 3
 

Ти беше всичкото, което имах -
и май пак ти всичко ми отне,
обърна се и безмълвен си замина
сама остави ме - разчупена на две.

Няма тук какво да те задържа -
за тебе май така е по-добре,
няма при кого да се завръщаш
и кого да мамиш със "обичам те".

Ти беше всичкото, което имах
и май пак всичко беше от лъжи -
и все пак безмълвен си замина,
и спомен ми остави от сълзи...

© Никоя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??