8 февр. 2011 г., 19:55

Беше стената... 

  Поэзия
785 0 3

Беше стената,
която ме пазеше
от силния вятър
и хорската кал.
Беше жената,
която ми даваше
от себе си всичко
всеки ден бял.

Колко ще липсва...
Господи, колко...
Силният войн
си тръгна и болка
сега ще запълва
една празнина -
тук във сърцето
и там, у дома...


В памет на баба ми

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??