Да беше:
не беше.
Но колко ли беше? -
че нещо ще беше?
А после, без беше,
че нищо не беше,
че беше, то беше,
но без нищо не беше?
А после: ще беше.
Да!
Да!
Да!
Но, уви, без никакво беше.
Е, хубаво бе да е беше.
Но, без беше,
нищо не беше!
Да беше!
Да беше.
Кога ще е беше???
Дали ще е беше???
Ще чакаме беше.
Стефан Йовевски
03.03.2010 г.
Гр. Ловеч.
© Стефан Йовевски Все права защищены