3.03.2010 г., 11:24 ч.

Бешело - минало... 

  Поезия » Пародии
696 0 2

Да беше:

              не беше.

                           Но колко ли беше? -

                                        че нещо ще беше?

А после, без беше,

            че нищо не беше,

                        че беше, то беше,

                                   но без нищо не беше?

А после: ще беше.                                                                   

             Да!

                         Да!

                                     Да!

Но, уви, без никакво беше.

                        Е, хубаво бе да е беше.

                                   Но, без беше,

                                                нищо не беше!

Да беше!

             Да беше.

                          Кога ще е беше???

                                       Дали ще е беше???

Ще чакаме беше.

 

                                                                                                   Стефан Йовевски

                                                                                                   03.03.2010 г.

                                                                                                   Гр. Ловеч.

© Стефан Йовевски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??