29 авг. 2008 г., 21:39

Без... 

  Поэзия
1067 0 20
***
Живях те в цялото си време...
когато бе без мен и аз без теб...
Съпътствах те и бях без стреме...
без знак за миг... за час... за век...

А не познавах стъпките към тебе...
Вървях без слух... без взор... през грях...
Раздавах се... без никой да ме вземе...
Но сбъдната... че твоя бях...

И съм... и винаги ще бъда!!!
без котви... без лехи... без мрак...
Обичах те... дори недъга...
Обичам те!!! Във тебе спрях!


© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??