14 нояб. 2007 г., 09:14

Без цвят 

  Поэзия
703 0 13

След теб

остана само болката -

изгризващо усещане за загуба.

След теб

криле разпери зимата -

сковаващо усещане за студ.

След теб

загуби смисъл вярата -

разкъсващо усещане за липса.

След теб

нощта погълна утрото -

отчайващо усещане за мрак.

След теб

светът изтри палитрата -

безмилостно усещане без цвят.

© Джейд Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??