Nov 14, 2007, 9:14 AM

Без цвят 

  Poetry
705 0 13

След теб

остана само болката -

изгризващо усещане за загуба.

След теб

криле разпери зимата -

сковаващо усещане за студ.

След теб

загуби смисъл вярата -

разкъсващо усещане за липса.

След теб

нощта погълна утрото -

отчайващо усещане за мрак.

След теб

светът изтри палитрата -

безмилостно усещане без цвят.

© Джейд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??