Търся оправдание
за искано в повече
Намирам неназовани
разисквани с почести
Провокирани зряло
постмодерни умения
Променяни с лекота
препоръчани мнения
Посягащи отгласи
през големи морета
Авангардно премятане
изпод чужди клишета
Приемам заплетени
в страст откровения
Отказвам просрочени
сезонни сношения...
© Пламен Христов Все права защищены