13.12.2019 г., 6:18 ч.  

Без да е оценка... 

  Поезия » Философска, Друга
767 2 1

 

Търся оправдание
         за искано в повече
Намирам неназовани
         разисквани с почести
Провокирани зряло
          постмодерни умения
Променяни с лекота
          препоръчани мнения
Посягащи отгласи
          през големи морета
Авангардно премятане
          изпод чужди клишета
Приемам заплетени
          в страст откровения
Отказвам просрочени
          сезонни сношения...

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??