30 мая 2008 г., 10:50

Без драма 

  Поэзия » Философская
560 0 4

Това не беше любов,

подарихме си безвремие,

за да забравим за малко

наританото си ежедневие!

Поделихме го поравно

както правят приятелите,

не избегнахме скандалното

и крясъците на ругателите!

Но... знаеш ли?

Не допуснахме грешка!

Бяхме толкова истински двамата,

толкова чувствени...

Смешно е

да приемем драмата

на тълпата бездушници...

© Наталия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??