Без думи говори ми
Без адрес пиши ми
Перо от птица изпрати
Пеперуда с крила да пърха
Небето с звездите да трепти
Без думи всичко ми кажи
Прати ми твоите мечти
Разпръсвай жарките искри
Топли с ласкави лъчи
С животворни капки ме полей
Без думи ми кажи - Живей...
С любовта събрана в птичето перо
В пеперудено крило....
Във вярата градила храм
Непримирим съм знам
С нежността рисуваща икона
Пред теб любов сторвам си поклона
Без думи... мълчешком
Любовта е моят дом
© Любомир Деничин Все права защищены