Aug 24, 2010, 7:20 PM

Без думи 

  Poetry
705 0 11

Без думи говори ми

Без адрес пиши ми

Перо от птица изпрати

Пеперуда с крила да пърха

Небето с звездите да трепти

Без думи всичко ми кажи

Прати ми твоите мечти

Разпръсвай жарките искри

Топли с ласкави лъчи

С животворни капки ме полей

Без думи ми кажи - Живей...

С любовта събрана в птичето перо

В пеперудено крило....

Във вярата градила храм

Непримирим съм знам

С нежността рисуваща икона

Пред теб любов сторвам си поклона

Без думи... мълчешком

Любовта е моят дом

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??