27 янв. 2012 г., 11:38

Без дъх 

  Поэзия » Любовная
554 0 2

Да дишам,

да дишам

не мога,

всяко дихание

причинява ми

болка,

защо да го правя,

има ли смисъл -

щом тебе те няма,

как мога да дишам?!

 

Задушавам се

от твоята липса,

призлява ми

от объркани мисли.

 

Бързо ела

и вдъхни ми живот,

ела и спаси ме

с любов!

 

Да дишам,

да дишам

ще мога,

ако си близо,

ако ме обичаш...

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??