12 мар. 2013 г., 19:36

Без граници и страх 

  Поэзия » Любовная
517 0 0

Ще те преследват очите ми - сините,
от ранна утрин до късен мрак;
още щом отвориш очите си,
ще тръгват със теб и с теб ще вървят.
Ще ги виждаш дори и в съня -
две късчета сини от небето.
Ще ти говорят с нежен глас в нощта,
ще ти изпълват с огън сърцето.
Ще те преследва сърцето ми чувствено,
своята обич ще ти изпраща;
нежно ще ти шепне влюбено -
омагьосващо, влудяващо и страстно.
Ще те преследва Душата ми бяла,
ще те зове и кани на танц;
ще те понесе над пролет разцъфтяла,
ще танцува с теб - без граници и страх.

© Валентина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??