24 мар. 2017 г., 04:56

Без илюзия на тръгване 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
993 2 2

Без илюзия на тръгване

Нямах сили да си тръгна, нито причина да остана.
Светът се крепеше на фалшиви спомени.
Силует уж познат, а някак различен, 
усмивка, която вече я няма. 
Коли, коридори, обещания, все нещо познато. 
Вървя сгушенa от вяра и пълна с надежда, някак измислена. 
Виждам как си тръгва и се чудя дали някога е оставал. 
Една затворена врата, бавно докрай се отваря. 
И аз зная или тръгвам сега, 
или миналото остава до края..." 


Dahlia Noir

 

 

© Черната Далия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??