Не си отивай далеч,
последна вечер си до мен,
не разбивай всичко наведнъж,
моля те, остани за малко
... само още ден...
Вратата за поредната мечта
не затваряй с трясък...
поредната солена сълза
бузата „нарязва”,
сякаш я залива горещ пясък.
Докосването твое
ме наказа със мечти
яростни и безумни...
Не искам да счупя веригите,
оковали чувствата ми...
Не ме оставяй сама
да изгарям в Ада,
породен от твоята топлина,
лъжлив си – подла змия.
И ако пак трябва да избирам,
искам отново с теб да прегреша,
защото грешница е всяка,
що носи името ЖЕНА.
© Мая Филт Все права защищены
що носи името ЖЕНА.