18 дек. 2007 г., 21:00

Без многоточие  

  Поэзия
1450 0 24

Предчувствия.

Слуги на сбъдване.

Във форма „може би”.

Вибрации на нерви.

С пулса на „дали?”.  

Ограничения.

Помежду някого и нещо

в избора.

Желания.

Родени за несбъдване.

Мечти.

Потънали в неопознаване.

Умиране.

В любов или сбогуване.

Душа.

Раздадена. Без получаване.

Обреченост.

Без многоточие.

© Мариета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??