Предчувствия.
Слуги на сбъдване.
Във форма „може би”.
Вибрации на нерви.
С пулса на „дали?”.
Ограничения.
Помежду някого и нещо
в избора.
Желания.
Родени за несбъдване.
Мечти.
Потънали в неопознаване.
Умиране.
В любов или сбогуване.
Душа.
Раздадена. Без получаване.
Обреченост.
Без многоточие.
© Мариета Вълчева All rights reserved.