Закъснях
със може би години
за срещата
в неделята.
Един измислен танц
остана
от мечтите ми
и тротоар
за даване и вземане.
За разговаряне
реалността
не е достатъчна,
защото истината
мъчи само мислите.
Целувките ги има
без докосване
на устните.
Прегръдките -
редуват се със писъци.
Нелепи са
прекрасните съзвездия.
И допирът
среднощен
на душите ни.
Когато утрото
и двамата посрещаме
без среща,
без неделя
и безсмислено.
© Александра Михалева Все права защищены
Криси, много се радвам, че се отби. Липсваше ми на страничката.