Sep 30, 2010, 9:33 AM

Без неделя 

  Poetry
810 0 10

Закъснях

със може би години

за срещата

в неделята.


Един измислен танц

остана

от мечтите ми

и тротоар

за даване и вземане.


За разговаряне

реалността

не е достатъчна,

защото истината

мъчи само мислите.


Целувките ги има

без докосване

на устните.

Прегръдките -

редуват се със писъци.


Нелепи са

прекрасните съзвездия.

И допирът

среднощен

на душите ни.


Когато утрото

и двамата посрещаме

без среща,

без неделя

и безсмислено.

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??