10 нояб. 2021 г., 10:37

Без отговор 

  Поэзия » Любовная
285 0 1

Лесно е да загубиш женското сърце,

когато от ласки го лишаваш,

когато не целуваш нежните ръце

и косата върху рамото си не разпиляваш,

когато забързан забравяш за среща,

когато пренебрегваш и думата нежна,

когато очите и виждат само във тебе,

а твоето сърце затворено стой насреща.

Тогава най-лесно се губи жена, 

когато не вижда и капчица 

отговор на любовта.

© Teodora Andreev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??