Лесно е да загубиш женското сърце,
когато от ласки го лишаваш,
когато не целуваш нежните ръце
и косата върху рамото си не разпиляваш,
когато забързан забравяш за среща,
когато пренебрегваш и думата нежна,
когато очите и виждат само във тебе,
а твоето сърце затворено стой насреща.
Тогава най-лесно се губи жена,
когато не вижда и капчица
отговор на любовта.
© Teodora Andreev All rights reserved.