От болката до безразличието
още един опит.
Да забравиш или бягаш,
когато нямаш избор.
Аз успях, изтрих мъката и
ти обещах, че повече
няма да съм жертва.
Ще обещаеш ли същото на мен?
Само, ако можехме да бъдем пак там,
всичко щеше да е по-различно.
Сега само трябва да съберем остатъците,
паднахме във войната,
но запазихме всичко.
Гордостта ни остана,
също и спомените, напоени с гняв,
но без повече страдание
трябва да забравим и за тях.
© Стеси Все права защищены