Jun 11, 2008, 7:28 PM

Без повече страдание 

  Poetry » Phylosophy
529 1 1

От болката до безразличието

още един опит.

Да забравиш или бягаш,

когато нямаш избор.

Аз успях, изтрих мъката и

ти обещах, че повече

няма да съм жертва.

Ще обещаеш ли същото на мен?

Само, ако можехме да бъдем пак там,

всичко щеше да е по-различно.

Сега само трябва да съберем остатъците,

паднахме във войната,

но запазихме всичко.

Гордостта ни остана,

също и спомените, напоени с гняв,

но без повече страдание

трябва да забравим и за тях.

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хм,сякаш във всеки твой стих,казваш едно и същоМоже и да ми влияе цветът
Random works
: ??:??