23 сент. 2008 г., 17:54

Без причина 

  Поэзия » Другая
949 0 4
Никой, на когото да вярваш.
Никой, когото да обичаш.
Останало без надежда,
сърцето ми кърви.
Лицемерни лица навсякъде около мен.
Болката нараства с всеки ден.
Угастващото слънце няма повече да се покаже
и последния си залез гледам аз.
Не ми останаха причини за живот.
Не ми останаха лъжи от страх.
Утре всеки пак ще се събуди.
Всеки, само не и аз.

© В.К Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??