23.09.2008 г., 17:54 ч.

Без причина 

  Поезия » Друга
958 0 4
Никой, на когото да вярваш.
Никой, когото да обичаш.
Останало без надежда,
сърцето ми кърви.
Лицемерни лица навсякъде около мен.
Болката нараства с всеки ден.
Угастващото слънце няма повече да се покаже
и последния си залез гледам аз.
Не ми останаха причини за живот.
Не ми останаха лъжи от страх.
Утре всеки пак ще се събуди.
Всеки, само не и аз.

© В.К Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??