28 мая 2009 г., 22:42

Без теб 

  Поэзия
773 0 2


                    Живееш в мен, пробуждаш се в мен,
                    напираш в мен, съпътстваш ме ден
                    след ден.

                    Жадуваш с мен, тъгуваш с мен,
                    сбогуваш с мен, успокояваш ме,
                    когато съм ранен.

                    Лекарство за мен, приятел за мен,
                    вечно за мен, защото човек съм роден,
                    без теб щях да съм празна душа...
                    без теб, ти, моя сълза!                  

 

 

 

                                                                                                     РОНИ

© Рангел Абушев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??