May 28, 2009, 10:42 PM

Без теб 

  Poetry
774 0 2


                    Живееш в мен, пробуждаш се в мен,
                    напираш в мен, съпътстваш ме ден
                    след ден.

                    Жадуваш с мен, тъгуваш с мен,
                    сбогуваш с мен, успокояваш ме,
                    когато съм ранен.

                    Лекарство за мен, приятел за мен,
                    вечно за мен, защото човек съм роден,
                    без теб щях да съм празна душа...
                    без теб, ти, моя сълза!                  

 

 

 

                                                                                                     РОНИ

© Рангел Абушев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??