7 янв. 2008 г., 22:40

Без теб 

  Поэзия
701 0 1
Трудно ми беше да повярвам,
че без теб ще оживея.
Трудно ми беше да повярвам,
че без теб ще копнея.
Трудно ми беше,
но оживях.
Трудно ми беше,
но оцелях.

И сега излизам през вратата
и осъзнавам нещата,
които направих
и които изгубих,
докато чаках
да си тръгнеш.

Без теб сега се смея
и лудея,
без теб сега наистина живея,
за тебе вече не копнея.

Защото и без теб животът продължава
и без теб времето неусетно минава
и без теб слънцето и луната светят,
а звездите блестят.

Защото ти и любовта
не сте всичко на света.

© Цветелина Цанева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??