7.01.2008 г., 22:40 ч.

Без теб 

  Поезия
629 0 1
Трудно ми беше да повярвам,
че без теб ще оживея.
Трудно ми беше да повярвам,
че без теб ще копнея.
Трудно ми беше,
но оживях.
Трудно ми беше,
но оцелях.

И сега излизам през вратата
и осъзнавам нещата,
които направих
и които изгубих,
докато чаках
да си тръгнеш.

Без теб сега се смея
и лудея,
без теб сега наистина живея,
за тебе вече не копнея.

Защото и без теб животът продължава
и без теб времето неусетно минава
и без теб слънцето и луната светят,
а звездите блестят.

Защото ти и любовта
не сте всичко на света.

© Цветелина Цанева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??