8 авг. 2009 г., 20:34

Без теб 

  Поэзия » Любовная
1131 0 1

Без теб

 

Събуждам се с мисълта за тебе.

Дори да искам да не е така.

Отричам го, но искам те до мене.

Писна ми от тази самота.

 

Сълзите бавно във река се превръщат

и сърцето адски ме боли.

И само черни мисли ме обгръщат,

защото не си до мене ти.

 

Обичам те и дори да не отвръщаш,

аз не мога да го променя.

Надявам се скоро да ме обикнеш

и да спася своята душа!

 

 

© Жана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??