Aug 8, 2009, 8:34 PM

Без теб 

  Poetry » Love
1127 0 1

Без теб

 

Събуждам се с мисълта за тебе.

Дори да искам да не е така.

Отричам го, но искам те до мене.

Писна ми от тази самота.

 

Сълзите бавно във река се превръщат

и сърцето адски ме боли.

И само черни мисли ме обгръщат,

защото не си до мене ти.

 

Обичам те и дори да не отвръщаш,

аз не мога да го променя.

Надявам се скоро да ме обикнеш

и да спася своята душа!

 

 

© Жана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??